Select Page

 

Dacă în edițiile anterioare am vorbit despre cum putem folosi creativitatea în domeniile de  Vânzări și Fundraising, de data asta vom vorbi despre creativitatea în mediul online, mai exact din spatele unui profil/feed de instagram.
Află mai multe în cadrul unei seri altfel, după care să pleci motivat, cu idei noi și binedispus.🤩

📅𝗔 𝗽𝗮𝘁𝗿𝗮 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗲 Creative Evenings va avea loc pe data de 𝟐𝟗 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎, începând cu ora 𝟏𝟖:𝟎𝟎, cu tema 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿 și va fi chiar la tine 𝗮𝗰𝗮𝘀𝗮.

Speakerii invitați sunt:
👩 Mihaela Alexandra Grigore: https://www.instagram.com/whereintheworldismiha/
👩 Emilia Alina Morariu: https://www.instagram.com/morariu.emilia/

În cadrul acestui eveniment vom învăța împreună de la invitațatele noastre mai multe tips and tricks despre ce înseamnă să fii digital creator și să ai un feed plin de creativitate.

Te-am făcut curios? Te așteptăm la Creative Evenings! #SuetedeCartier 🧡

👉🏻 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬 sunt șuetele bilunare de cartier, cu speakeri cunoscuți, ce abordează diverse teme și au ca scop dezvoltarea comunitatea, vor fi chiar la tine în cartier!
———————————————————————————–
Despre speakeri:

👩 Mihaela Alexandra Grigore adoră să călătorească, consideră că lumea poate fi schimbată prin zâmbete și vrea să își clădească o viață de la care nu vrea niciodată să ia vacanță.
Îmbină pasiunea pentru călătorit cu o curiozitate nativă. Într-o lume tot mai interconectată, vrea să democratizeze călătoritul și să demonstreze că oricine, înarmat cu energie pozitivă și dorința de autocunoaștere, poate să modeleze un stil nomad și glam.

👩 Emilia Alina Morariu o găsiți pe instagram, pasiunile ei sunt călătoritul și fotografia; incearcă prin contentul pe care îl crează să inspire și alte persoane, să le ofere sugestii de locații pe care să le descopere în România. Mai nou, o tentează și adoră să facă content video prin care să transmite o poveste.
———————————————————————————–
📝 Înscrieri: https://forms.gle/UjJckAYhZuMohSxX6
💵 Intrarea este 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚!
📍 Evenimentul va fi organizat în 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞.