Select Page
Am redeschis de trei săptămâni și ne-am gândit să vă împărtășim care este pulsul echipei Cartier Hub. Ne-am luat un răgaz fiecare și am pus pe foaie în câteva cuvinte cum ne simțim acum că ne-am întors fizic la treabă.  Vă prezentăm Echipa Mac-Mac:

Carmen 👸

,,Eu sunt Carmen și sunt cocheta casei. La Cartier Hub am găsit nu doar un job ci și o casă și o familie. De când am pășit pentru prima dată pe holul de la intrare am știut că aici e locul meu și aici voi putea să mă dezvolt, să acumulez un pachet mare de cunoștințe și să îmi fac prieteni. Pot spune că vin cu drag la muncă. Am mereu glumele la mine să îmi înveselesc colegii când e nevoie iar acum sunt profesionistă cu aparatul de cafea și spuma de lapte.

Perioada în care am lucrat de acasă a fost grea la început, a durat un pic până m-am acomodat situației, dar totuși cu două săptămâni înainte să deschidem număram zilele. Sunt entuziasmată pentru perioada care va urma pentru că simt că ne dezvoltăm, avem idei noi iar acest loc are un potențial urași pentru cartierul nostru.”

Alexandra 👩‍🦱

,,Eu sunt Alexandra și sunt creață. Am intrat în proiect anul trecut ca și gazdă și eram entuziasmată, plină de idei. Mi-a plăcut mult să văd cum crește o idee nouă și să lucrez într-un mediu în care lucrurile pe care ți le imaginezi se pot întâmpla în realitate chiar a doua zi.

În martie eram în plin avânt, făceam un an de Cartier Hub, aveam programate zeci de evenimente și cu planuri mărețe de creștere a proiectului. Am trecut în online și mi-a lipsit contactul și interacțiunea directă de la hub. A fost interesant că ne-am re-organizat, am dat drumul la Blogul Comunității, am organizat evenimente online și am creat Podcast-ul de Cartier.

Acum am redeschis hubul de aproape o lună și e un nou început. Ne adaptăm și căutăm să ne îndeplinim în continuare misiunea de a crește comunități fizic prin hub și online ca până acum.”

Tammy 🌷

,,Bunăăă, eu sunt Tammy și sunt ”fata cu părul în toate culorile”. Pentru mine, a lucra aici la Cartier Hub, este despre oameni și alături de oameni. Îmi place foarte mult atmosfera, m-am atașat și mi-am creat prietenii și m-am dezvoltat încontinuu, atât personal cât și profesional.

Fac parte din această echipă încă de la început și îmi place să văd cum acest proiect inflorește pe zi ce trece. Mi-a lipsit fizic de a fi aici, în hub, în perioada când am lucrat de acasă, dar am compensat prin întâlnirile online de echipă pe care le-am avut zi de zi. Acum că ne-am reintors la treabă, suntem motivați să aducem cât mai multe evenimente noi, să fim alături de coworkerii noștri și să dezvoltăm cât mai mult oamenii din cartierul Drumul Taberei.”

Mihai 🦸‍♂️

,,Eu sunt Mihai, SINGURUL BĂIAT de la Cartier Hub. Pentru mine acest loc nu reprezintă un job oarecare deoarece îmi permite să fac ceea ce mă pasionează și să mă dezvolt în același timp. Pe lângă aceste beneficii a venit la pachet cu o echipă extraordinară cu care am legat o prietenie strânsă. Consider că din punctul în care am redeschis, creativitatea a luat naștere așa că de abia aștept să ducem acest proiect la potențialul maxim.”