Select Page

Dacă încă nu ești convins că îți putem oferi cea mai bună experiență de coworking la cele mai mici prețuri, noi ne-am gândit să îți mai arătăm o listă cu lucruri de care poți beneficia dacă ne alegi ca spațiu de lucru. 

  1. Dacă preferi un stil mai neconvențional de lucru sau pur și simplu vrei să stai mai relaxat, în locul tradiționalului scaun, la noi poți opta pentru un beanbag.
  2. Dacă ai în plan să lucrezi și următoarea zi de la noi, ce rost are să mai cari cu tine echipamentul de lucru (laptop, încărcător etc.) doar ca să îl aduci înapoi? Noi venim cu o soluție mult mai avantajoasă și anume un dulăpior cu cheie special pentru tine în care să îți lași lucrurile fără grijă.
  3. Deoarece știm că ești curios în legătură cu experiența Cartier Hub, noi ne-am gândit să îți oferim prima zi gratuită ca să te convingi de ce suntem cea mai bună alegere.
  4. Dacă simți că ai nevoie de o pauză, noi îți venim în ajutor cu o varietate largă de cărți sau jocuri care te pot ajuta să te relaxezi.
  5. Dacă vrei să îți amintești puțin de copilărie la noi găsești două leagăne care sigur te vor întoarce în timp.
  6. În timpul programului cel mai probabil ți se va face foame, dar nu poți mânca liniștit dacă stai cu grija lucrurilor tale. Așa că noi ne-am gândit să te ajutăm. Am instalat un sistem de supraveghere video ca tu să îți poți lăsa lucrurile și să te duci liniștit la masă în food court-ul pe care îl găsești în Centrul Comercial Drumul Taberelor la parter. Se poate spune că avem noi grijă de ele pentru tine.
  7. Ești fan al mâncării gătite? Ai stat toată seara să faci acele paste? Nu-i problemă, ia-le cu tine în bagaj căci noi îți punem la dispoziție o chicinetă echipată complet unde te poți bucura de mâncarea ta în liniște.