CARTIER HUB DRUMUL TABERELOR

CARTIER HUB DRUMUL TABERELOR

este primul spațiu de cursuri, evenimente și co-working pentru comunitatea din cartier, inaugurat de un centru comercial privat. Cartier HUB e locul care îți satisface curiozitatea și dorința de nou, în foarte multe domenii diferite.

De aici poți lucrezi ca antreprenor sau freelancer în spațiul de co-working, poți să participi la un curs, un eveniment sau o lansare. Poți să îi aduci pe copiii tăi la atelierele dedicate lor sau poți să vii cu întreaga familie și să te întâlnești cu oamenii din cartier.
Dacă ești adolescent, am pregătit pentru tine ateliere de dezvoltare personală și jocuri de grup. Avem spații speciale pentru fiecare din aceste activități.

Pentru că este un spațiu dedicat comunității, te încurajăm să te bucuri de resursele hub-ului, dar, în egală măsură, să contribui cu ce știi, ce ai și ce poți să oferi mai departe comunității: informații, idei, resurse, timp, consiliere.
Orice vine cu intenție bună și energie pozitivă e bine primit. Astfel, acest hub devine un spațiu de învățare reciprocă și colectivă, în care participanții împărtășesc și primesc informații din diverse domenii.

De ce ne dorim acest lucru? Pentru că vrem să transformăm cartierul într-o comunitate. Punem aici bazele unui spațiu public în care ne adunăm, ne cunoaștem, interacționăm, ieșim din online și din capcanele lui și redevenim umani, empatici și pro activi.
Cartier HUB este un spațiu colorat, confortabil în care să lucrezi sau să te relaxezi și unde proiectele tale prind viață. Aici ai acces la idei, resurse, perspective, oameni, cărți, ateliere și evenimente ca tu să devii un om mai bun pentru tine și pentru cartier.

Inima comunității bate în fiecare dintre noi.

Trăim diferit, dar împreună.
Lucrăm diferit, dar împreună.
Ne distrăm diferit, dar împreună.
Învățam diferit, dar împreună.

Cartier HUB este o inițiativă  

implementată de  

CUM A LUAT NAȘTERE CARTIER HUB?

CUM A LUAT NAȘTERE CARTIER HUB?


Cartier HUB, un loc pe care l-am creat împreună cu locuitorii din Drumul Taberei

Locul acesta este pentru voi, locuitorii din zonă. Așa că începând din octombrie 2017 ne-am întâlnit cu peste 200 de locuitori din cartier ca să aflăm ce vă poate aduce un centru comunitar, care sunt nevoile voastre și cum puteți și voi, la rândul vostru, să contribuiți la îmbunătățirea calității vieții în cartier.

În martie 2017, i-am invitat la ateliere civice pe reprezentanții instituțiilor publice, ai organizațiilor nonguvernamentale, și pe voi, locuitorii din cartier. Ne-am dorit ca prin metode specifice de analiză și generare de idei, să aflăm ce vreți să faceți la hub, ce activități și cum putem să le implementăm. Metodologiile folosite pentru atelierele civice ”Cum transformăm un cartier într-o comunitate?”, facilitate de trainerii Diana Ghindă și Andrei Carcea, au fost world cafe, respectiv design thinking.
Poate ești și tu unul dintre ei oamenii cu care ne-a întâlnit. Dacă da, cu siguranță vei găsi și ideea ta de activitate pe lista de la hub.

Echipa Cartier Hub

Echipa Cartier Hub

Alexandra Vornicu

Project Manager

 

Roxana Grosu

Community Engager

 

Carmen Mazilu

Community Host

 

Mihai Albei 

Community Host

 

Contact

Contact

Contact general: office@cartierhub.ro

E-mail evenimente: roxana@cartierhub.ro
Project Manager: alexandra@cartierhub.ro

 

Telefon: +40 755 746 521


 

Adresa: Strada Brașov, nr 25, sector 6, București – Centrul Comercial Drumul Taberelor, mezanin, acces scările rulante din Food Court (mijloc) 

Acces:

  • 9-21 pentru membrii comunității.
  • 10-18 pentru vizitatori. Atenție! Pentru o întâlnire cu noi este necesară programarea prin completarea formularului.